Totul Despre Capsula De Slabit

by admin on August 10, 2011

Parerile despre acest produs sunt impartite.Se pare ca unii sunt de parere ca nu ar trebui sa existe astfel de produse, in timp ce altii considera capsula de slabit un miracol pe care il asteptau de mult. Pana la aparitia acestei capsula nu a existat un alt produs care sa absoarba atat de bine grasimile consumate.

Un aspect pozitiv al acestei capsule de slabit este ca spre deosebire de alte produs, acest produs poate fi folosit atat de femei cat si de barbati. Capsula de slabit nu promite ca poti sa mananci oricat si orice si cu toate acestea sa slabesti. Daca ar exista o astfel de solutie toata lumea ar folosi-o.Asadar, nu trebuie sa iti scape acest aspect din vedere si trebuie sa fi foarte atent la alimentele pe care le consumi sa fie sarace in grasimi.

Contradictii si efecte secundare

O persoana care foloseste capsula de slabit este limitata la 15 g de grasime la fiecare masa.Orice depaseste aceasta cantitate poate duce la consecinte negative.

In cazul in care cantitatea de grasime prezenta in corp trece peste limita, efectele tratamentului apar imediat.

Daca pe parcursul tratamentului apare exces de grasime acesta poate duce la modificari in procesul gastric si intestinal.

Recomandari

Renunta pe cat posibil la meniul bogat in grasimi inca dinaintea inceperii dietei cu capsule de slabit.

Documenteaza-te in legatura cu alimentele sarace in grasimi , sau consulta un medic nutritionist care sa te sfatuiasca cu privire la ce alimente sunt potrivite pentru tine.

Este recomandat sa incepi o dieta cu capsule de slabit in momentul in care nu esti foarte solicitat atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

De asemenea este indicat ca in tot acest timp cat dureaza dieta dumneavoastra sa incercati sa faceti cat mai multa miscare pentru ca astfel organismul dumneavoastra se va simti mai bine si va raspunde pozitiv la acest tratament.

Concluzie

Capsula de slabit nu va avea efectele dorite atat timp cat dumneavoastra nu respectati un regim alimentar bine pus la punct. Mesajul este simplu: fa ceea ce trebuie ca sa slabesti si capsula de slabit te va ajuta.

{ 1 comment }

ionela October 7, 2011 at 4:01 pm

Cafe form a incercat cineva? Am vazut ca se scrie pe toate site-urile despre aceasta “cafea minune de slabit”. Pretul vad ca nu e de speriat… Cine a incercat cafe form as vrea sa imi spuna si mie sincer daca a vazut vreun efect.. a ajutat sau nu ls cura de slabire. Are efecte secundare?
Aici am gasit ceva info despre cafe form .

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: